Συνταγές Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής
Αναγνώστες
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015
Το tip της ημέρας!
Το ήξερες πως...
Προσθέτοντας μια τριμμένη πατάτα στον κιμά,τα κεφταδάκια γίνονται πιο αφράτα.Οπότε την επόμενη φορά που θα φτιάξετε κεφτεδάκια,μη ξεχάσατε να την προσθέσετε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου