Υλικά:
Για τα ΣΟΥ:
- 1 φλ. αλεύρι σκληρό
- 4 αυγα
- 1/2 φλ. βούτυρο
- 1 φλ. νερο
1 στήθος κότας βρασμένο
5 φέτες ντομάτας
5 φέτες κασέρι
5 φύλλα μαρουλιού
4 κ.σ μαγιονέζα
1 κ.σ κέτσπαπ
1 κ.σ μουστάρδα
Λίγη ρίγανη,πιπέρι,αλάτι
Εκτέλεση:
Σε λαδοκολα επάνω βαζετε με κουτάλι κομμάτια ζύμης πιο μεγάλα απο καρύδι. Εχετε προθερμάνει το φούρνο στους 180° και τα ψήνετε για 15-20
Ανοίγετε τα σου απο τη μια πλευρά να φυγει ο ατμός. Αν ειναι υγρά τα αφήνετε λίγο ακομα σε σιγανο φουρνο.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και τη μουστάρδα και ρίχνουμε λίγο σε κάθε σουδάκι.Βάζουμε λίγο από το φιλέτο μας αφού το έχουμε κόψει και ρίχνουμε από πάνω αλάτι,πίπερι,ρίγανη,την ντομάτα το μαρούλι και το κασέρι.Τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου