ΥΛΙΚΑ
250
γρ. βούτυρο
220
γρ. καστανή ζάχαρη
120
γρ. γάλα
65
γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
180
γρ. μπισκότα τύπου digestive
100
γρ. κουβερτούρα
75
κρακεράκια
100
γρ. σοκολάτα γάλακτος
70γρ.
σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
160
γρ. φυστικοβούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε γάλα, ζάχαρη λεύκη και καστανή και βούτυρο και
ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και η ζάχαρη. Μόλις λιώσουν, προσθέτουμε
τα μπισκότα θρυμματισμένα και ανακατεύουμε. Εκτός φωτιάς, ρίχνουμε τη σοκολάτα
και ενσωματώνουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε σοκολάτα γάλακτος και φυστικοβούτυρο και
λιώνουμε στα μικροκύματα.
Για
τη συναρμολόγηση
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα κράκερ, ρίχνουμε το μείγμα με τα
μπισκότα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Επάνω από την τελευταία στρώση των
κράκερ ρίχνουμε το μείγμα με το φυστικοβούτυρο και το απλώνουμε σε όλη την
επιφάνεια.Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες.Αφού έχει
παγώσει,το κόβουμε σε κομμάτια,σε ότι μέγεθος θέλουμε.Εκτέλεση:25 λεπτά
Μερίδες:Περίπου 40 γκοφρετάκια(αναλόγως το μέγεθος που τα κόβουμε)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου